Iegādāties apakšveļu tiešsaistē var šķist sarežģīti. Kuru modeli izvēlēties, kā materiāls un produkts izskatīties dzīvē, vai tas būs atbilstošs izmēram? Ko darīt, ja tas tomēr neder?  Šis raksts palīdzēs iepazīt apakšveļas iegādi tiešsaistē, jo uzskaitītajām bažām ir tikpat daudz ieguvumu.

Pirmais solis: noskaidro savu apakšveļas izmēru

Pirms apmeklē mūsu mājaslapu www.rosmelingerie.com – nepieciešams zināt savu krūštura un biksīšu izmēru. Lasi vairāk par to, kā mājas apstākļos nomērīt savu krūštura izmēru.

Ja iepriekš jau esi iegādājusies mūsu zīmola apakšveļu, tad vari salīdzināt jau esošo izmēru un iecienītākos apakšveļas veidus. Tomēr ņem vērā, ka laika gaitā materiāli var mainīt savu formu un elastību. Izmaiņas var novērot arī mūsu ķermeņa formās, tāpēc ieteicams sevi atkārtoti nomērīt un aplūkot Rosme Lingerie izmēru tabulu. Ja iegūtais krūštura izmērs būtiski atšķiras no tā, ko valkājat ikdienā, iespējams, ka mērlente ir bijusi pārāk vaļīga vai cieša, tāpēc rezultāts ir neprecīzs. Šādā gadījumā ir iespēja doties uz mūsu klātienes veikaliem, kur pārdevēja veiks mērījumus.


Otrais solis: izvēlies krūštura veidu

Brīdī, kad esi pārliecināta par savu apakšveļas izmēru – jāizvēlas veids, modelis un toņi.

Lai sašaurinātu izvēles iespējas, uzdod sev pāris jautājumus:

  • Krūšturis ar vai bez stīpiņām?
  • Krūšturis ar vai bez polsterējuma bļodiņās?
  • Polsterētas, platas vai šauras plecu lences?
  • Mežģīnes, izšuvumi, smalkas detaļas vai gluds apakšveļas pārklājums?
  • Krāsains vai vienkrāsains? 
  • Kādu apģērbu visbiežāk vilksi ar šo apakšveļu (pieguļošu, brīvu, ar dziļāku dekoltē, caurspīdīgu u.c.)?
  • Biksītes ar zemu, vidēju vai augstu jostas vietu?
  • Klasiskas biksītes, stringi vai šortiņi?

Kad esi noskaidrojusi izmēru un vēlamo apakšveļas veidu, apmeklē Rosme Lingerie interneta veikalu un sāc aplūkot pieejamās kolekcijas. Ja meklē konkrētu apakšveļas izmēru, kolekciju, modeli, krāsu vai veidu – izmanto meklētāju un filtru, ar kura palīdzību vari noteikt sev vēlamās kategorijas. Šī ir viena no tiešsaistes iepirkšanās priekšrocībām – iespēja atlasīt noteiktas kategorijas, kas būtiski atvieglo iepirkšanos.

Ja tomēr neesi pārliecināta, ko īsti meklē, apskati visu piedāvājumu. Šādā veidā nepalaidīsi garām savus iespējamos favorītus.


Trešais solis: salīdzini izvēlētos apakšveļas modeļus un apstiprini grozu

Pēc atlases procesa salīdzini izvēlētos apakšveļas modeļus un rūpīgi izlasi to produktu aprakstus. Mēs cenšamies pēc iespējas detalizētāk aprakstīt ražotos izstrādājumus un to īpašības. Detaļām ir svarīga nozīme, tāpēc aprakstos tiek iekļauta informācija par to, kuram modelim plecu siksnas ir novietotas vairāk uz sāniem, kuram modelim ir iestrādāta polsterēta sānu daļa, kurš krūšturis ir ar stīpiņām, kurš ar kokvilnas oderi u.tml.

Pēc apakšveļas kolekciju un modeļu atlases – laiks izvēlēties izmēru un krāsu (ja pieejami vairāki toņi). Pievieno preci grozam un izvēlies vai turpināsi iepirkšanos, vai uzreiz dosies uz preču apmaksu. Apmaksas procesā aizpildi visu nepieciešamo informāciju. Pēc pasūtījuma apmaksas saņemsi pasūtījuma apstiprinājumu uz norādīto e-pasta adresi.


Vai tiešsaistes iepirkšanās ir droša?

Mūsu mājaslapā www.rosmelingerie.com ir droši iepirkties. Vienmēr atceries pārbaudīt vai ievadītajā adresē nav lieki burti, cipari vai simboli. 

Rosme Lingerie savu darbību uzsāka 1952. gadā, sākotnēji izmantojot sagatavotus preču katalogus un tirdzniecību veikalos. Mūsdienās digitālā vide ir kļuvusi par ikdienu un izaugsme mūsu uzņēmumam ir ļoti svarīga, tāpēc tirdzniecība jau vairākus gadus ir pieejama arī tiešsaistē. 

Lai nodrošinātu kvalitatīvu klientu apkalpošanas servisu, esam e-pasta vai zvana attālumā.


Preču apmaksas veidi

Mājaslapas apakšā var apskatīt dažādas iespējamās maksājumu iespējas (Visa, Visa Secure, Maestro, MasterCard).

Pirmais apmaksas veids: ar norēķinu karti tiešsaistē

Par pirkumu vari norēķināties ar debetkarti vai kredītkarti. Veicot samaksu ar norēķinu karti, jāuzrāda kartes īpašnieka vārds, uzvārds, kartes numurs, derīguma termiņš un CVC kods. Maksājumi ir droši, dati tiek pasargāti ar SSL sertifikātu.

Otrais apmaksas veids: caur internetbanku

Ir iespēja veikt ātru un ērtu maksājumu caur internetbanku. Pēc pasūtījuma apstiprināšanas, tiksi novirzīta uz savu internetbankas lapu. Maksājuma uzdevums tiek izveidots automātiski. Pēc maksājuma apstiprināšanas, spied pogu "Atgriezties pie pakalpojuma sniedzēja", un atgriezīsies rosmelingerie.com mājaslapā.

Maksājumus caur internetbanku nodrošina maksājumu sistēma Paysera.


Piegādes nosacījumi

Piegāde visā Baltijā tiek piedāvāta ar Omnivas pakomātu starpniecību, kā arī DPD kurjera piegādi uz norādīto piegādes adresi. Piegādes periods ir 3-6 dienas.

Piegādes veids Latvijā

Cena

Piegādes veids Lietuvā, Igaunijā

Cena

Omniva pakomāti

2.99

Omniva pakomāti

3.50

Piegāde uz mājām DPD

3.50

Piegāde uz mājām DPD

4.99

Bezmaksas piegāde pasūtījumiem no 40 eiro.


Preču atgriešana

Mēs ceram, ka būsi apmierināta ar veikto pirkumu. Ja tomēr kādu iemeslu dēļ vēlies preces atgriezt, to var izdarīt 14 dienu laikā no preces saņemšanas dienas.

Vairāk par preču atgriešanas nosacījumiem.


Noslēgumā

Ja pirkuma laikā rodas kādi jautājumi – atceries, ka mēs ar prieku palīdzēsim! Droši sazinies ar mums caur e-pastu, sociālajiem tīkliem vai mājaslapā norādīto telefona numuru. Rosme Lingerie komanda atbildēs uz visiem jautājumiem, sākot no pieejamajiem modeļiem, izmēriem un krāsām, līdz pat produktu ieteikumiem, problēmu novēršanas, piegādes vai pasūtījuma saistītajiem jautājumiem. 

Komunikācija un atgriezeniskā saite mums ir ļoti svarīga, tāpēc priecāsimies, ja padalīsies ar savu atsauksmi arī sociālajos tīklos.