Cik labi Tu pārzini savu apakšveļas garderobi? Vai esošie krūšturi un biksītes tiešām ir īstie, kurus valkā ikdienā, vai tie ir pelnījuši būt Tavā apakšveļas atvilktnē? Atceries, ka jebkurš garderobes saturs laiku pa laikam ir jāpārskata, lai izšķirotu vajadzīgo, un.. ne tik vajadzīgo. 

Lai atvieglotu apakšveļas garderobes pārskatīšanu – ieteiksim dažus apakšveļas komplektus, kuri ļoti labi iederēsies dažādām sieviešu ikdienām un vajadzībām.


Ikdienai

Visām sievietēm ir nepieciešams komfortabls un funkcionāls krūšturis, kurš ir labi piemērots ikdienas valkāšanai. Balta, bēša vai melna krāsas apakšveļa būs iecienītākās neitrālās krāsas, kas labi iederēsies zem dažāda stila apģērba. Visbiežāk sievietes izvēlās ikdienas krūšturi ar gludu pārklājumu, lai tas būtu diskrēts pat zem ļoti pieguļoša vai plāna apģērba. 
Jebkuram, bet īpaši ikdienas krūšturim ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvu materiālu. Svarīgi, lai apakšveļa ļauj ķermenim elpot, novērš karstuma sajūtu, nerada ādas berzi un nepatīkamu diskomforta sajūtu. Kvalitatīvam un labam krūšturim ir jābūt kā otrai ādai, kas palīdz veidot krūšu formas noturību un vizuāli uzlabo sievietes izskatu. Protams, svarīgi ir iegādāties apakšveļu ar sev piemērotu izmēru, lai īstenotos iepriekš minētie faktori.


No kreisās - Jessica, Michelle un Eliza kolekciju modeļi.

Patīkamām atpūtas dienām

Nedēļas nogalēs un citās brīvdienās ir nepieciešams par sevi parūpēties, (bet atceries arī ikdienas steigā neaizmirst rūpes par sevi) – nēsā īpaši komfortablu krūšturi, kas rada sajūtu, ka tas nemaz nav uzvilkts. Mīksta kokvilna, krūšturi bez stīpiņām, ar polsterētām, platām plecu lencītēm, mīkstām bļodiņām un citām svarīgām detaļām, kas uzlabo sievietes pašsajūtu nēsājot izvēlēto apakšveļu. Tu zini, ka pats svarīgākais ir labsajūta, komforts un izsmalcināta sievišķība - tieši ar šādām pamatvērtībām Rosme Lingerie izstrādā savas jaunās kolekcijas.


No kreisās - High impact, True un Powerlace kolekciju modeļi.

Aktivitātēm

Domājot par aktīvu ikdienu, prātā nāk domas par fiziskām aktivitātēm, piemēram, sporta zāles apmeklējums, skriešana vai nodarbošanās ar citu sporta veidu. Bet ne visas sievietes ikdienā nodarbojas ar sportu, kas rada pastiprinātu slodzi krūtīm. Neaizmirsti, ka pie fiziskām aktivitātēm pieder arī garākas pastaigas, joga, staipīšanās, dārza darbi, rotaļas ar bērniem, uzkopšanas darbi u.c.. Pie mazākas vai lielākas slodzes ir nepieciešams krūšturis, kas labi notur krūtis, neļaujot tām pastiprināti kustēties. Aktivitātēm labi piestāv krūšturi bez stīpiņām, ar elastīgu gumiju un platu sānu daļu, polsterētām plecu siksnām, kā arī vieglu, elpojošu materiālu.


No kreisās - Tango, Divine un Powerlace kolekciju modeļi.

Īpašiem gadījumiem

Ja plāno apmeklēt kādu saviesīgu pasākumu vai gatavojies īpašam notikumam – atceries, ka Tavs stils sākas no apakšveļas. Tāpēc svarīgi savam tērpam pieskaņot pielāgotu apakšveļu, lai vīles, lencītes un citas apakšveļas detaļas nebojātu izveidoto koptēlu. Apakšveļas uzdevums ir papildināt un izcelt sievietes figūru. Atkarībā no svinīgā tērpa zināsi – nepieciešams krūšturis ar gludu pārklājumu, dziļu V veida izgriezumu, balconette tipa, platākām plecu lencēm, brīvāku muguras daļu vai citiem dizaina aspektiem.


No kreisās - Kamila, Laura un Jessica kolekciju modeļi.

Katras sievietes gaume un komforta līmenis ir atšķirīgs, bet šī raksta pamatmērķis – lai Tu pārskati savu apakšveļas garderobi, līdz galam iepazīstot un saprotot tā saturu. Ja laika gaitā apakšveļa ir zaudējusi savu formu, funkcionalitāti, elastību un vizuālo izskatu, tad ir laiks to nomainīt pret jaunu. Ja vizuālajam aspektam nav tik liela nozīme, tad atceries, ka arī pareizi kopjot un mazgājot apakšveļu – laika gaitā tās kvalitāte mainās.