Laiks iepazīties ar mūsu komandas profesionāļiem! Liene Tiļļa ir dizainere, kura ikdienā plāno un izstrādā jaunās Rosme Lingerie apakšveļu un peldkostīmu kolekcijas. Lasi tālāk, lai noskaidrotu profesionālus ieteikumus par konkrētiem krūšturu modeļiem, uzzinātu vairāk par iedvesmas meklēšanu un personīgiem apakšveļas favorītiem. 




• Kuri ir Tavi iecienītākie Rosme Lingerie krūšturi?

Man patīk dažādība garderobē, arī apakšveļā. Vasarā vairāk izvēlos plānus krūšturus, ar šūtām vai formētām bļodiņām. Ziemā labprāt valkāju krūšturus ar polsterētām bļodiņām. Šobrīd zem siltajiem adījumiem esmu iecienījusi klasikas jaunāko bezstīpiņu krūšturi True, kam ir spacer drānas bļodiņas un polsterētas plecu lences. Tas ir ļoti ērts, gluds bezstīpiņu krūšturis, kas ļauj veikt jebkuras ikdienas aktivitātes. No modes kolekcijās esošajiem krūšturiem man patīk stīpiņu krūšturis ar mīkstajām bļodiņām, porolonu bļodiņas sānu daļā un porolona plecu lences. Šadā krūšturī krūtīm tiek piedota glīti apaļa forma, sānu detaļa formē krūtis vairāk uz priekšdaļu un porolona plecu lences sniedz papildus komfortu. 

• Kuram krūštura veidam dod priekšroku - ar vai bez stīpiņām?

Man patīk abu veidu krūšturi, arī manā skapī to attiecība ir gandrīz vienāda. Kuram dot priekšroku, ja patīk abi? Tas būs atkarīgs no sezonas, dienas plāniem un apģērba, kuru plānoju ģērbt, un reizēm arī no garastāvokļa. 

Ja zinu, ka paredzamas kādas fiziskās aktivitātes, velku krūšturi bez stīpiņām, ar formētajām bļodiņām un polsterētām plecu lencēm. Zinu, kas šāds krūšturis spēs nodrošināt man nepieciešamo atbalstu krūtīm, tas būs pietiekami ērts un netraucēs kustībām. Mierīgā dienā, kuru pavadu darbā pie datora, vai arī brīvdienā bez īpašām aktivitātēm varu izvēlēties kādu no krūšturiem ar stīpiņām - tas varētu būt ar mīkstām bļodiņām, pusporolona bļodiņām vai porolona bļodiņām. Izvēloties kādu no šiem krūšturiem es apzinos, ka krūtis tiks vairāk eksponētas nekā bezstīpiņu krūšturos, jo krūšturi ar stīpiņām krūtis paceļ un formē vairāk nekā bezstīpiņu krūšturi.


• Kur gūsti iedvesmu jaunai apakšveļas kolekcijai? 

Divas reizes gadā Parīzē notiek izstāde, kurā dažādi veļas ražotāji, tekstilmateriālu ražotāji, un arī dizaina studijas prezentē savus jaunumus un vīzijas par nākamās sezonas modes tendencēm. Daļu iedvesmas var smelties šādā izstādē, plānojot jaunas krāsas un izvēloties krāsainās apdrukas. Taču var iedvesmoties arī no iepriekš radītām kolekcijām, kā arī no mūsu klientēm, kuras sniedz savas atsauksmes, tādējādi palīdzot uzlabot produktu nākamajās kolekcijās.




• Domājot par apakšveļas toņiem, rakstiem, mežģīnēm – kādu veidu visbiežāk izvēlies?

Man patīk gan mežģīnes, gan gludie adījumi. Vasarai labprāt iegādājos arī veļu ar ziedu apdruku kombinācijā ar mežģīnēm. Apakšveļas krāsās gan esmu vairāk pasteļtoņu piekritēja, jo tādas krāsas ir vieglāk kombinēt ar dažādiem virsapģērbiem. Košus toņus izvēlos ļoti reti - tad tai ir jābūt īpašai modeļa konstrukcijai. Skaistums ir dažādībā. 

Vēl pāris Lienes favorīti -

Powerlace - krūšturis ar stīpiņām, ar plānām, formētām bļodiņām un polsterētām plecu lencēm. Glīts, klasisks, ērts krūšturis ikdienas valkāšanai, kas krūtīm sniedz nepieciešamo atbalstu gan no apakšas, gan no sāniem.



Jessica - krūšturis ar stīpiņām, mīkstas bļodiņas, sānu daļa un plecu lences dublētas ar porolonu. Komforts un skaistums vienā izstrādājumā. Iecienītākie toņi – šampanieša un melns.



Delight - ļoti ērts bezstīpiņu krūšturis ikdienai un arī fiziskām aktivitātēm. Klasisks visā savā būtībā, bet nebūt ne garlaicīgs. Šajā izstrādājumā īpaši patīk nosegtā dekoltē zona, kas nodrošina komfortu un drošību pie jebkurām fiziskajām aktivitātēm. 



Amantha - šis ir viens no greznajiem izstrādājumiem, kas turklāt ir arī ļoti ērts - plāns, viegls krūšturis ar stīpiņām, veido glītu apaļu krūts formu. Sulīga burgundijas krāsa apvienojumā ar spilgto izšūto mežģīni, krūšturim papildus odziņu piešķir gofrētās plecu lences un mazā satīna bantīte ar kristāliņu. Detaļām ir nozīme.