Krūšturi var piemeklēt ikvienai sievietei, jebkurai dzīves situācijai. Dienās, kuras gribam pavadīt mājās, neko nedarot jeb laiskojoties dīvānā pie kārtējās seriāla epizodes. Dienās, kad dodies pārgājienā vai mazini stresu sporta zālē. Dienās, kad esi uzvilkusi savu skaistāko kleitu un dodies uz ilgi gaidīto randiņu. Dienās, kad vienkārši vēlies justies komfortabli un sievišķīgi. Katrai situācijai var piemeklēt atbilstošāko krūštura veidu, lai justos vislabāk. Lasi tālāk, lai uzzinātu, kuri krūštura veidi attiecīgajās situācijās būs Tev piemērotākie.

Stīpiņu krūšturi

Stīpiņu krūšturu mērķis ir veidot pievilcīgu krūšu formu, ko var panākt ar bļodiņas formu, palīgdetaļām un atbilstoši piemeklētu stīpiņu formu.

Šādā apakšveļā krūtis tiek atdalītas viena no otras, centrētas un nedaudz piepaceltas uz augšu, lai veidotu skaistu dekoltē zonu. Stīpiņas krūšturī tiek iestrādātas labākai un stingrākai formas noturībai. Lai panāktu vēlamo efektu un justos komfortabli ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvu apakšveļu ar sev atbilstošu izmēru. Krūštura stīpiņām ir līdzeni jāpieguļ – sākot no dekoltē līdz pat padusēm. Krūštura stīpiņas var būt veidotas no izturīgas metāla vai plastmasas stieples, un tām, atkarībā no pielietojuma, var būt atšķirīgi biezumi un elastība. Stīpiņa krūšturī tiek ievietota īpašā apdares lentē, kas nodrošina papildus formas noturību un valkāšanas ērtumu.

Viena no galvenajām šīs apakšveļas priekšrocībām ir pieminētā formas noturība, kas ir īpaši svarīga sievietēm ar lielāku krūšu izmēru. Aplūko un izvēlies piedāvātos stīpiņu krūšturus mūsu mājaslapā.


Krūšturi bez stīpiņām 

Bezstīpiņu krūšturi spēj sniegt lielisku komfortu visas dienas garumā.

Šāds krūšturu veids piešķir pievilcīgu un dabisku krūšu formu, kā arī labi satur krūtis. Bezstīpiņu krūšturī nav iestrādātas stieples, tāpēc krūšturi ir īpaši mīksti un komfortabli, kas spēj pielāgoties dažādu krūšu izmēriem.

Rosme Lingerie piedāvājumā ir plaša izmēru, krāsu, formu un materiālu bezstīpiņu krūšturu izvēle. Bezstīpiņu krūšturis ir labs brīvā laika krūšturis, kas būs piemērots dažādām ikdienas fiziskajām aktivitātēm. Šādu apakšveļu iesaka valkāt grūtniecības un bērna barošanas laikā, kā arī bezstīpiņu krūšturis ir atbilstošs sievietēm, kas atveseļojas pēc operācijas. 

Bezstīpiņu krūšturi, kuru bļodiņas izgatavotas no plāna formēta materiāla, būs labi piemēroti sievietēm, kuras vēlas vizuāli samazināt krūšu apjomu, jo šiem krūšturiem piemīt “minimizer” īpašības. 

 

Krūšturi ar mīkstām bļodiņām 

Mīksto bļodiņu krūšturi, atkarībā no izmantotajiem materiāliem, būs ērti gan ikdienas valkāšanai, gan arī brīžos, kad sieviete vēlas justies īpaši pievilcīgi.

Tie spēj sniegt vieglāku sajūtu, neko nezaudējot no formas īpašībām. Šis produkts varētu būt īpaši ērts siltajā gada laikā, jo izmantojamie materiāli ir plāni un ar labu gaisa caurlaidību. Mīksto bļodiņu krūšturi ir pieejami dažādos stilos, krāsās un izmēros, apskati un izvēlies savu iecienītāko mīksto bļodiņu krūšturi.


Krūšturi ar porolonu 

Krūšturi ar porolonu, atkarībā no krūštura konstrukcijas, piešķir krūtīm izteiktu formu.

Polsterētās bļodiņas piešķir krūtīm patīkamu pacēlumu un veido skaistu dekoltē zonu.

Porolona krūšturi ir populāra sieviešu apakšveļa, kas uzlabo un paspilgtina dažāda stila apģērbus. Šāda tipa apakšveļa ir piemērota dažādiem krūšu izmēriem. Rosme Lingerie piedāvā vairāku veidu porolona krūšturus – daļēji polsterētus, pilnībā polsterētus, ar izņemamiem spilventiņiem, kā arī gatavus formētu porolona bļodiņu krūšturus, lai katrai sievietei būtu iespējams piemeklēt krūšturi sev vēlamajam apģērbam. 


Push-up efekta krūšturi 

Polsterējumi krūšturu bļodiņās krūšu zonai piešķir kuplumu un veido pilnīgāku, tvirtāku krūšu izskatu.

Push-up krūšturi nodrošina arī stingrāku formas noturību. Polsterējums šajos krūšturos ir novietots leņķī, kas krūšu muskuļus virza uz centru, paceļot krūtis uz augšu un radot izteiksmīgu dekoltē. 

Rosme Lingerie piedāvā dažāda stila, dizaina un krāsu push-up apakšveļu, sākot no viegli polsterētiem līdz stipri polsterētiem krūšturiem. Porolona polsterējums ir ideāli piemērots tvirtu krūšu īpašniecēm. Sievietes ar mazām krūtīm visbiežāk izvēlas vairāk polsterētas krūštura bļodiņas, turpretī sievietes ar lielākām krūtīm izvēlas viegli polsterētu krūšturi, lai tikai uzlabotu krūšu formu, bet nepalielinātu to apjomu.


Barošanas krūšturi 

Rosme Lingerie piedāvātie barošanas krūšturi ir izgatavoti no gaisu caurlaidīgām un mīkstām drānām, kas nerada diskomfortu un ādas kairinājumu. Piedāvātajiem krūšturiem ir kokvilnas odere, lai saudzētu jutīgo ādu un neradītu berzi. Barošanas krūšturiem ir izveidota droša klipšu aizdare, kas pat ar vienu roku ērti un ātri ļauj atvērt un aizvērt krūštura bļodiņu, atvieglojot zīdīšanu.

Barošanas krūšturis ir paredzēts valkāšanai grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā. Krūšturis ir izstrādāts, lai apvienotu apakšveļas funkcionalitāti, komfortu un stabilu krūšu noturību.

Zīdīšanas periodā krūtis mēdz kļūt jutīgākas, lielākas un smagākas, tāpēc šis krūštura veids ir izstrādāts, lai spētu pielāgoties krūšu izmaiņām. Barošanas krūšturi ir daudzpusīgi un funkcionāli, lai topošajām un jaunajām māmiņām nebūtu jāuztraucas par diskomfortu dažādās ikdienas aktivitātēs.



Kokvilnas krūšturi 

Krūštura audumam un sievietes komfortam ir ļoti svarīga nozīme.

Kokvilnas krūšturi patīkami pieguļ ķermenim un ļauj ādai elpot, neradot ādas kairinājumu vai izsitumus.

Ja sievietei ir jutīgas krūtis vai ir vēlme lietot dabiskus materiālus apakšveļā, tad kokvilnas krūšturi ir piemērots risinājums. Kokvilnas drāna ir mīksta, gaisu caurlaidīga, mitrumu uzsūcoša un viegli mazgājama, kā arī tā ilgāk saglabā svaigumu. Kokvilnas apakšveļa ir piemērota arī siltām dienām, jo kokvilnas šķiedras sastāvā esošā celuloze izvada siltumu no ķermeņa, radot atvēsinošu sajūtu. Kokvilnas priekšrocība ir tās ilgtspējība un kvalitāte, tāpēc kokvilnas krūšturi ilgāk saglabā savu izstrādāto formu un elastību.

Rosme Lingerie piedāvā kokvilnas krūšturus gan ar stīpiņām, kas sievietēm nodrošina labāku krūšu formas noturību, gan bez stīpiņām, kas saglabā dabisko krūšu formu un nodrošina komforta sajūtu.