Lai neapjuktu sieviešu apakšveļas plašajā izmēru un dizaina sortimentā, vēlamies dalīties ar zināšanām, kas uzkrātas Rosme Lingerie 70 gadu pastāvēšanas laikā. Laiks iepazīties ar mūsu radošajiem cilvēkiem, kas ražo iemīļotos Rosme Lingerie produktus. Blogā arī dalīsimies ar padomiem un ieteikumiem, lai Tu vieglāk spētu atrast tieši sev piemērotu komfortablu un elegantu apakšveļu. 


Ikdienas aktivitātēs krūtis kustas ar dažādu intensitāti, tā rezultātā ar laiku tās var zaudēt savu elastību un formu. Krūšturu pamatfunkcija ir stabilizēt un noturēt krūtis savā vietā, mazinot to kustību, pārslodzi un audu izstaipīšanos. Atkarībā no dizaina, izvēlētajiem materiāliem, konkrētās modeļkonstrukcijas un papilddetaļu kombinācijas, krūšturis var nodrošināt dažādas pakāpes formas noturību. Tādēļ ir svarīgi izvēlēties savam izmēram un krūšu formai atbilstošu un ikdienas aktivitātēm piemērotu krūšturi.


Pāris ieteikumi, lai apakšveļas iegāde nesagādātu lieku stresu:


1. Atrodi sev atbilstošu izmēru

Pirms savus favorītus sāc pievienot grozā, pārliecinies par apakšveļas izmēru. Sieviešu apakšveļai ir pareizi jāpieguļ ķermenim un apģērbam, lai Tu to dienas laikā pat nejustu.


2. Izvēlies sev vēlamu stilu

Kad ir zināms nepieciešamais izmērs, jāizlemj par vēlamo apakšveļas stilu. Rosme Lingerie sortimentā ir dažāda stila krūšturi un biksītes. Piedāvājumā ir mežģīņu, gludo adījumu, kā arī kokvilnas krūšturi ar un bez stīpiņām - “Balconette”, “push-up”, ar porolona bļodiņām, ar pusporolona bļodiņām, mīksto bļodiņu, minimizējoši, barošanas, kā arī biksītes ar dažādu vidukļa augstumu un izgriezumu. Izvēlies sev vēlamo un atlasi apakšveļas toņus.


3. Pārbaudi savu apakšveļas atvilktni

Līdzīgi kā pirms iepirkšanās pārtikas veikalā pārbaudi ledusskapi, laiks pārbaudīt arī apakšveļas atvilktni. Tas palīdzēs saprast, ko visbiežāk izvēlies un valkā ikdienā, kas vislabāk saskan ar iecienītākajām drēbēm. Pie reizes pārskati esošos krūšturus – vai to forma nav mainījusies, krāsa izbalējusi, vai tie atvilktnē vienkārši nekrāj putekļus. Tu noteikti esi pelnījusi jaunu, skaistu apakšveļu!


4. Pievērs uzmanību detaļām

Vai zināji, ka viena no svarīgākajām krūštura detaļām ir josta jeb krūštura pamatne? Ja iedomājies krūšturi bez siksniņām, tad noteikti saproti, ka tieši josta ir tā, kas krūšturi notur vietā. Jostai ir cieši jāpieguļ zem krūtīm, tomēr tā nevar būt pārāk cieša. Sāc jaunu krūšturi valkāt uz brīvāko āķīti, lai pēc laika varētu āķīti pārlikt uz ciešāku un nēsāt ilgāk.


5. Rūpējies par savu jauno apakšveļu

Pārliecinies, ka pienācīgi rūpējies par savu apakšveļu. Mazgā to atbilstoši ražotāja sniegtajām rekomendācijām. Izvēloties mazgāšanu veļas mašīnā, uzstādi pareizo režīmu un temperatūru, kā arī izmanto veļas maisiņus. Svarīga nozīme ir arī apakšveļas, īpaši polsterēto krūšturu, uzglabāšanai. Polsterētiem krūšturiem jau pēc mazgāšanas nepieciešams izlīdzināt visas krociņas, lai materiāls būtu gluds un tieši tāpat ir svarīgi, lai arī apakšveļas atvilktnē tiem būtu gan daudz vietas un krūšturi netiktu saspiesti un bļodiņas netiktu deformētas. Šādā veidā apakšveļa ilgāk kalpos. 


Tiekamies Rosme Lingerie klātienes veikalos vai apmeklē e-veikalu www.rosmelingerie.com, lai atrastu savu jauno apakšveļu.